fokus + inspirationer

Kamera: Panasonic Lumix DMC-LX3
Modell: -
Effekt/Inst: P-ae: microfokus.
Övrigt: Gillar verkligen den första bilden! Gillar hur man fick med rosten så bra ;D

"I am the who, when you call who's there"

Kamera: Panasonic Lumix DMC-LX3
Modell: -
Effekt/Inst: scn: Sandbläst.
Övrigt: Den här gungan har hängt där sen jag flyttade in i lägenheten i December 2014, säkert några år innan jag flyttade in också. Det är nånting med den här gungan som.. ja jag vet inte... den gör mig så inspirationskär :D
Vet inte varför jag inte har fotograferat den innan... 

Och, som vanligt - bilden är ej redigerad.
Utan det är ett scenläge (scn) som jag ställde in på kameran!

Idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra hurra hurra!

Ja då fyller man 19 år idag då... Bara 1 år kvar - SEN 20!  ♦
Är 1 år på den vänstra bilden, haha!

svar på tal 6/10-15

 
Alltså... Nja inte direkt. Visst, om man kanske ska resa bort eller vara borta mer än 2 dagar så kan det vara LITE svårt eftersom katten måste (enligt mig) ha nytt vatten varenda dag och att man lär kolla kattlådan och så. Sen så (enligt mig igen) tycker jag att katten måste få ha lite sällskap ibland också.
 
Det finns lite olika saker att tänka på när man skaffar katt eller framförallt ett husdjur: Har jag tid och har jag råd?.
Man lär ju tänka på att man alltid måsta ha råd med att köpa kattsand (om man nu har katt) och kattmat. Sen om katten kanske blir sjuk, har du råd med veterinärbesök? Bara en hälsokontroll kan gå mellan 300-800kr :-/
 
Sen så är det ju så att Udo (min katt) är både ute och innekatt. Han är även väldigt "flexibel" och han anpassar sig väldigt bra också. Såklart så går jag ju ut med han så fort jag har tid, men jag försöker hålla mig till att gå ut med han minst 3 gånger per vecka... Annars så är det ju djurplågeri eftersom han har varit utekatt nästan hela sitt liv...
 
Hoppas du fick svar på det du vela ha svar på, haha! Kommentera gärna om det är något jag kanske har glömt eller om det är något mer du undrar över, Linda :-)
 
 
- Bild på Udo från December 2014 -
 

Mr. Charmör!

Vela bara dela med mig av dessa 3 bilder haha... Udo kan vara sån charmör ibland alltså ;) Liksom, kolla 1:a bilden bara *smälter av söthet*
 
 
Obs! Bilderna är tagna med min mobil (Samsung Galaxy A3) så därför är kvaliteten kanske inte helt 100. Det ska vara HD på bilderna, i alla fall när jag kollar på dem på datorn. Det är 8MP på den "bakre" kameran och 5MP på framkameran. Tog bilderna med den "bakre" kameran så... Aja!

svar på tal 5/10-15

Tack så mycket! :) Nej det vet jag inte! Jag blir ju glad för vad jag än kommer få, men jag har sagt att jag önskar mig antingen pengar, presentkort eller saker till lägenheten (typ som extra handdukar etc).
 
Tack! :D Det tycker jag med! Blev extra nöjd med bild 1 & bild 4. Älskar faktiskt att ta porträtt bilder och när-bilder!
 
 
Lite små tråkigt att ni är anonyma :( Men tack ändå för kommentarerna! ♥

Hey October, you're gonna be awesome this year!

Hej hörni! Nu är det äntligen Oktober... Och det finns så mycket saker att se fram emot... Såsom höst inspirationer, del 2 av min Höst photoshoot, min födelsedag (ofc) :D, Halloween fest den 30:e och såklart - Halloween it self liksom ;).
 
På tal om min födelsedag... Idag är det exakt 1 vecka kvar tills jag fyller år. Och ja, visst... 19 kanske inte är sån "speciell" ålder att fylla men man måste ju kunna se fram emot sin födelsedag ändå, eller hur?
Min Höst photoshoot del 2 kommer ta plats nu på Lördag (3:e Oktober) om allt går som det ska, men det borde de :).
Nu när jag sitter och skriver det här inlägget så sitter jag faktiskt på tåget påväg till skolan (i Falun för er som kanske inte vet). Har typ sovit 2-3 timmar inatt, så min hjärna är lite seg just nu. Haha men så blir det när man dricker 3 energidrickor innan man ska gå och lägga sig ^^ .
 
I allafall, tänkte käka lite frukost nu. Vela bara uppdatera er lite :). Vi hörs på Lördag!
 
EDIT: JAG HÖR AV MIG VILKET DATUM DEL 2 AV MIN HÖST PHOTOSHOOT ÄGER RUM!!