svar på tal 6/10-15

 
Alltså... Nja inte direkt. Visst, om man kanske ska resa bort eller vara borta mer än 2 dagar så kan det vara LITE svårt eftersom katten måste (enligt mig) ha nytt vatten varenda dag och att man lär kolla kattlådan och så. Sen så (enligt mig igen) tycker jag att katten måste få ha lite sällskap ibland också.
 
Det finns lite olika saker att tänka på när man skaffar katt eller framförallt ett husdjur: Har jag tid och har jag råd?.
Man lär ju tänka på att man alltid måsta ha råd med att köpa kattsand (om man nu har katt) och kattmat. Sen om katten kanske blir sjuk, har du råd med veterinärbesök? Bara en hälsokontroll kan gå mellan 300-800kr :-/
 
Sen så är det ju så att Udo (min katt) är både ute och innekatt. Han är även väldigt "flexibel" och han anpassar sig väldigt bra också. Såklart så går jag ju ut med han så fort jag har tid, men jag försöker hålla mig till att gå ut med han minst 3 gånger per vecka... Annars så är det ju djurplågeri eftersom han har varit utekatt nästan hela sitt liv...
 
Hoppas du fick svar på det du vela ha svar på, haha! Kommentera gärna om det är något jag kanske har glömt eller om det är något mer du undrar över, Linda :-)
 
 
- Bild på Udo från December 2014 -
 

Kommentarer
Postat av: Maria at inredningsvis

Det bästa är att ha en polare som jag har att passa katterna när man är borta han bor hos mig då kanon haha :) hoppas ni också njuter av höstsol.

Idag visar jag hur man bäddar lyxig säng på bara 5 min :)

Jag önskar en härlig ny vecka!

LOVE Maria

Svar: Ja det är det ju! :) Det gäller att just den här personen byter vattnet osv varenda dag.
Sara Fällström




Namn - så att jag vet vem du är ﺕ
Klicka i här om du vill vara V.I.P ﺕ

Din e-postadress, tack †

Din bloggadress - så att jag kan besöka din blogg †

Skriv här †

Trackback