Awesome filmtips #1

För de som känner mig vet ju att jag är värsta filmnörden - speciellt inom skräckfilmer ;) ... Så jag tänkte då dela med mig 4 skräckfilmer som är mina favoriter just nu! Tänkte även dela med mig 3 action filmer som även är favoriter nu. Tyvärr så tänker jag inte göra nå tips på romantik filmer eftersom jag inte är så förtjust i just såna filmer. Inte så mycket i allafall.
 
Tänkte börja med skräckfilmer. Den första är Insidious: Chapter 3. Alltså där har vi då fan en bra skräckfilm alltså, så jävla bra gjord och handlingen är super! Tycker definitivt att 3:an är bättre än 1:an och 2:an.
Trailer: LÄNK -- Se filmen Online: LÄNK
 
Den andra filmen är Annabelle. För det första så hatar jag dockor... Vilket gör filmen ännu bättre på ett sätt haha! Sen så är ju denna film T Y P som en prequel till The Conjuring (då dem visar fallet med Annabelle i början av filmen).
Trailer: LÄNK -- Se filmen Online: LÄNK
 
Den tredje filmen är The Forest. Vela egentligen gå på denna film när den hade premiär på bio men den gick inte här i Gävle, vilket sög :(. Men tillbaka till filmen... Har läst om skogen som filmen utspelar sig i och den är då fan kuslig och rätt sorglig. Skådespelarna i filmen är väldigt bra också!
Trailer: LÄNK -- Se filmen Online: LÄNK
 
Den fjärde filmen är Shutter. Har denna film hemma på DVD och jag säger då bara de, så äckligt jävla bra film. Så himla creepy också. Såg filmen med Jennifer för någon vecka sen och satt nästan och rös genom hela jävla filmen, haha!
Trailer: LÄNK -- Se filmen Online: LÄNK (Kunde tyvärr inte hitta filmen på någon svensk hemsida så det fick bli en engelsk hemsida därav ingen text för er som vill ha det).
 
Nu kommer vi till action filmerna! Den första action filmen jag tänkte tipsa om är Red 1 och Red 2, och dem har lite komedi i sig också men de får fortfarande hamna här i "action sektionen" :). Både 1:an och 2:an är så underbart bra så känner att jag måste tipsa om båda direkt! Skådespelarna i denna film är så jävla wuuunderbar så att man blir helt cray-cray. Har sett dem här filmerna över 10 gånger här också! AAH! :D
Trailer(erna): LÄNK 1 & LÄNK 2 -- Se filmen(erna) Online: LÄNK 1 & LÄNK 2
 
Den andra filmen är Knight and Day. Den här filmen har också lite komedi i sig men är fortfarande gudomligt bra! Tror jag har sett denna film över 15 gånger... :)) Sen så är två av mina favorit skådespelare med i denna film också; Tom Cruise och Cameron Diaz. Tom Cruise ser ju inte lite dålig ut heller i filmen ;)
Trailer: LÄNK -- Se filmen Online: LÄNK
 
Den tredje filmen är Salt. Angelina Jolie är så jävla bra i denna så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Säger bara: You just gotta' watch. Har typ sett den här filmen över 10 gånger. SÅ BRA.
Trailer: LÄNK -- Se filmen Online: LÄNK

Kommentarer
Postat av: Nathalie Isaksson

Även om tredje filmen i Insidioustrilogin har sämre skådespeleri än de andra två så gillade jag den. Älskar skräckfilmer! Annabelle var sisådär

Svar: Jag tycker all skådespeleri var bra i Insidious 3 förutom pappan där i början :). Älskar Annabelle! Kunde dock ha varit liiiite mer läskig.
Sara Fällström
Namn - så att jag vet vem du är ﺕ
Klicka i här om du vill vara V.I.P ﺕ

Din e-postadress, tack †

Din bloggadress - så att jag kan besöka din blogg †

Skriv här †

Trackback