My first casual babyshoot - v.29

Jag vill bara "förvarna" att detta är min första gravidfotografering! Så inga mean comments pls... ^^
Tycker dock att bilderna blev rätt bra ändå.
Kamera: Panasonic Lumix DMC-LX3
Modell: Hanna Löbergsli
Effekt/Inst: scn: Pinnhål, scn: Sandbläst, scn: Sandstrand och scn: Snö (de sista två bilderna).
Övrigt: Jag älskar att scenläget "Snö" blev exakt som jag vela! Att den fokuserade där snön var och gjorde det andra lite "mörkare".
För er som undrar så är Hanna just nu i v.29 och vi ska ha en till babyshoot om 7 veckor! Då är hon i v.36 och då ska vi göra en lite mer vågad shoot :D

Vrid inte ned ditt eget ljus för någon annan. - Tyra Banks

Kamera: Panasonic Lumix DMC-LX3
Modell: -
Effekt/Inst: scn: Levande Ljus.
Övrigt: Blev faktiskt väldigt nöjd över denna bild :) Gillar hur man fick med lysena ute!
Fick detta doftljus i julklapp den luktar så jävla gott! ( ˘ ³˘)❤ . Ni kan hitta/köpa ljuset här :) : http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/10251093/

2 0 1 6

Ja, hej på er! Nu var det ett tag sen... Har dock besökare nästan varenda dag, så det är ju man i allafall tacksam för! :D
Som ni kan se så har jag rustat om bloggen lite! Gjort den ljusare, ändrat texter, ändrat header, textstilar, lagt till lite extra smått och tagit bort allt de "juliga" eftersom det är Januari nu osv.
Men(!) har äntligen fått lite inspirationsidéer att publicera här på bloggen :) Bl.a kommer min efterlängtade graviditetsphotoshoot att bli av! Ska fotografera min (bästa) Hanna imorgon i Falun (12/1) så det kommer bli kul och spännande.
Min andra inspirationsidé (enligt mig) kommer publiceras efter detta inlägg. Just ja! Har fixat en sån här "gilla-knapp" som syns i slutet av varje inlägg. Hade så svårt att välja färg haha.. Så det fick bli svart färg på "gilla-knappen" Så... ni får gärna klicka på "gilla-knappen" om ni gillar inlägget (hehe!).
Vet ni vad? I slutet av November förra året så började min Johnny Cash crush börja! Lyssnar på hans låtar nästan varenda dag och har just nu 5 favvisar! Så jag tänkte dela med mig av dem nu ♥ :