2 0 1 6

Ja, hej på er! Nu var det ett tag sen... Har dock besökare nästan varenda dag, så det är ju man i allafall tacksam för! :D
Som ni kan se så har jag rustat om bloggen lite! Gjort den ljusare, ändrat texter, ändrat header, textstilar, lagt till lite extra smått och tagit bort allt de "juliga" eftersom det är Januari nu osv.
Men(!) har äntligen fått lite inspirationsidéer att publicera här på bloggen :) Bl.a kommer min efterlängtade graviditetsphotoshoot att bli av! Ska fotografera min (bästa) Hanna imorgon i Falun (12/1) så det kommer bli kul och spännande.
Min andra inspirationsidé (enligt mig) kommer publiceras efter detta inlägg. Just ja! Har fixat en sån här "gilla-knapp" som syns i slutet av varje inlägg. Hade så svårt att välja färg haha.. Så det fick bli svart färg på "gilla-knappen" Så... ni får gärna klicka på "gilla-knappen" om ni gillar inlägget (hehe!).
Vet ni vad? I slutet av November förra året så började min Johnny Cash crush börja! Lyssnar på hans låtar nästan varenda dag och har just nu 5 favvisar! Så jag tänkte dela med mig av dem nu ♥ :
 

KommentarerNamn - så att jag vet vem du är ﺕ
Klicka i här om du vill vara V.I.P ﺕ

Din e-postadress, tack †

Din bloggadress - så att jag kan besöka din blogg †

Skriv här †

Trackback