Oh, summer where art thou?

 
Kamera: Panasonic Lumix DMC-LX3
Modell: -
Effekt/Inst: scn: Sandbläst & iA- autofokus.
Övrigt: Nä, nu tycker jag att sommaren/värmen ska komma!! :(

U D O

 
Kamera: Panasonic Lumix DMC-LX3
Modell: -
Effekt/Inst: scn: Husdjur scn: Solnedgång (bild 6) & iA- microfokus (bild 4 och 8).
Övrigt: Lyckas alltid få så fina bilder på min lilla sötnos! (hehe). Och om det är någon som undrar så är han 90% bondkatt och 10% Norsk Skogskatt ♥

svar på tal 9/5-16 § Hur det är att bo själv etc.

 
 
svar: Hej Amanda! Tack så mycket.
 
Jag bor på Brynäs i Gävle. Jag fick min lägenhet via något som heter "förtur" - antar att du vet vilka som ordnade det om jag skriver förtur :) Annars så är det bara att söka på Google.
 
Hmm.. Jasså du vet att jag bor "i en liten 1:a" huh? Visst, jag bor i en 1:a men den är defintivt inte liten för att vara en 1:a. Min 1:a (haha mycket etta nu) är på 44kvm ;)
 
 
Jag tycker det är ganska skönt att bo själv! Man bestämmer helt själv, man har sina egna regler och man kan välja inredning etc efter sin egna smak. Då min lägenhet var ett s.k "rustningsobjekt" så var jag berättigad gratis rust - vilket då inkluderade nymålning av färg + en speciell färg för att ta bort röklukten här inne (personen som bodde här innan mig rökte inomhus) och nytapetsering.
 
- vad jag har fått höra från grannar är att personen som bodde här innan var "skum". Hon rökte inomhus, hade galna fester och rökte på osv. Så hon blev tydligen till slut vräkt. Grannarna hatar alltså henne. Ni skulle ha sett väggarna och taket :S . "Gul/bruna" rökfläckar här och där på väggarna och i taket... -
 
Men tillbaka till att min lägenhet är på 44 kvm - det betyder dock att hyran är lite dyrare, men det gör inget. Sen så är det ju ett riktigt jäkla plus att mitt kök, vardagsrum och hall är så stort och toaletten är mellan. Mitt kök är också ett sånt här "komplett" kök - inte en kokvrå eller mini kök. Det enda som jag hatar med att jag bor där jag bor är att jag inte har någon balkong :( :( - dock så har jag väldigt stora fönster och fönsterbrädor så Udo stortrivs ju!
 
Vet inte vad mer jag ska skriva... Så är det något ni undrar - fråga på bara :)
 
Btw, hörni! Jag ska ha min vårphotoshoot nu i veckan. Min "modell" är Sandra, och hon hörrni - har en bulle i ugnen så bilderna kommer bli ännu mysigare.♥      Stay tuned! :)

Lite uppdatering ute i solen!

Hej hörni! Tänkte bara uppdatera lite snabbt här ute i solen medans jag väntar på bussen! :)
Vad gör ni idag i detta väder då? Här i Gävle så är det ca 19 plus grader, vilket gillas stort! - Även om jag lätt får solsting ^^
Btw... Köpte en så jäkla god smoothie nyss! SNACKA OM #FOODGASM ;)
- publicerat från mobilen -
 
Jäklar vad mina bilder blir fina/snygga med min mobilkamera! :D

Fräscha "vårnaglar"

 
Kamera: Panasonic Lumix DMC-LX3
Modell: -
Effekt/Inst: iA-autofokus & Manuell exponering-MF.
Övrigt: Jag tycker de blev rätt "fräscha". Vad tycker ni? :) På bild 2 kan ni se vilken ordning jag använde nagellackena. Så på nagellack 2 gjorde jag 3 "lager", sedan 1 lager av nagellack 3 :).
 
Btw, såg nu att jag hade glömt att ta bort det nagellack som kom utanför på bild 3... sorry.

g n a r p

Hej på er. Ursäkta för att uppdateringen är lite seg just nu. Men har haft en massa saker att ta hand om osv. Men nu är allt perfekt! :D Så imorgon eftermiddag så kommer det upp ett härlig inlägg (enligt mig iaf).
Sitter på tåget just nu, snart framme hos mamma :) Hörs imorgon hörrni!
 
 
 
Alltså jag och pirater - K Ä R L E K (har nog fått denna "crush" på pirater från POTC filmerna och filmen Neverland) ;)