svar på tal 9/5-16 § Hur det är att bo själv etc.

 
 
svar: Hej Amanda! Tack så mycket.
 
Jag bor på Brynäs i Gävle. Jag fick min lägenhet via något som heter "förtur" - antar att du vet vilka som ordnade det om jag skriver förtur :) Annars så är det bara att söka på Google.
 
Hmm.. Jasså du vet att jag bor "i en liten 1:a" huh? Visst, jag bor i en 1:a men den är defintivt inte liten för att vara en 1:a. Min 1:a (haha mycket etta nu) är på 44kvm ;)
 
 
Jag tycker det är ganska skönt att bo själv! Man bestämmer helt själv, man har sina egna regler och man kan välja inredning etc efter sin egna smak. Då min lägenhet var ett s.k "rustningsobjekt" så var jag berättigad gratis rust - vilket då inkluderade nymålning av färg + en speciell färg för att ta bort röklukten här inne (personen som bodde här innan mig rökte inomhus) och nytapetsering.
 
- vad jag har fått höra från grannar är att personen som bodde här innan var "skum". Hon rökte inomhus, hade galna fester och rökte på osv. Så hon blev tydligen till slut vräkt. Grannarna hatar alltså henne. Ni skulle ha sett väggarna och taket :S . "Gul/bruna" rökfläckar här och där på väggarna och i taket... -
 
Men tillbaka till att min lägenhet är på 44 kvm - det betyder dock att hyran är lite dyrare, men det gör inget. Sen så är det ju ett riktigt jäkla plus att mitt kök, vardagsrum och hall är så stort och toaletten är mellan. Mitt kök är också ett sånt här "komplett" kök - inte en kokvrå eller mini kök. Det enda som jag hatar med att jag bor där jag bor är att jag inte har någon balkong :( :( - dock så har jag väldigt stora fönster och fönsterbrädor så Udo stortrivs ju!
 
Vet inte vad mer jag ska skriva... Så är det något ni undrar - fråga på bara :)
 
Btw, hörni! Jag ska ha min vårphotoshoot nu i veckan. Min "modell" är Sandra, och hon hörrni - har en bulle i ugnen så bilderna kommer bli ännu mysigare.♥      Stay tuned! :)

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag gillar ein lägenhet och e avis på att du bor själv. Fan vad skönt att bo själv

Svar: Heheheh! ;D Ja definitivt!
Sara Fällström

2016-05-10 ϟ 22:52:00Namn - så att jag vet vem du är ﺕ
Klicka i här om du vill vara V.I.P ﺕ

Din e-postadress, tack †

Din bloggadress - så att jag kan besöka din blogg †

Skriv här †

Trackback